განტვირთვის დღის მენიუ
საუზმე: ხილის სალათი, ჩაი ერთი ჩაის კოვზი შაქრით.
სალათის რეცეპტი: კუბიკებათ დაჭერით ბანანა, ვაშლი, მსხალი, გაფცქვნილი ფორთოხალი და ორი კივი. შეურიეთ ორი სუფრის კოვზი იოგრურტი.
სადილი: 100 გ. სპაგეტი, ერთი ჭიქა ტომატის წვენი.
სამხარი: ვაშლი (ან სხვა ხილი) და ერთი ჭიქა ნებისმიერი წვენი.
ვახშამი: ბადრიჯნის იტალიური ,,მობრაწული’’, ერთი ქილა ნატურალური იოგურტი.
,,მობრაწულის’’ რეცეფტი: რგოლებად დაჭერით ორი მცირე ზომის ბადრიჯანი და ჩააწყვეთ პირველ ფენად ტაფაზე, შემდეგ ზემოდან დაალაგეთ წრეებად დაჭრილი პომიდორი, მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში, გახეხილი ყველი (20-40 გ.). ზემოდან მოაყარეთ საფენელა და ნახევარი საათით შედგით ღუმელში (ტემპერატურა 150-1700).
ღამე: ერთი ჭიქა უცხიმო კეფირი ან რძე.